Westwagenstraat 79-B, Gorinchem
Ma - Vr : 09:00 - 17:30
010 - 3070237

We zijn blij dat je er bent.

Welkom bij de Thuisadviseur

Koop je voor het eerst een woning? Koop je een andere woning? Wil je je hypotheek oversluiten omdat de rente op dit moment erg gunstig is? Wil je gaan verbouwen? Wil je je woning verduurzamen? Of je nu een particulier of een ondernemer bent, wij zijn er voor je en helpen je verder.

De Thuisadviseur is een onafhankelijk advieskantoor dat adviseert en bemiddelt bij de totstandkoming van hypotheken, verzekeringen en vermogensopbouw. Wij hebben toegang tot een breed portfolio van financiële producten en diensten en kunnen de juiste voorwaarden en condities op papier voor je krijgen. De Thuisadviseur kijkt hierbij naar het totale financiële plaatje en bepaalt wat nodig is om de transactie rond te krijgen en beschermt jouw belangen.

Wie is Lloyd Sastro?

De adviseur die dit bedrijf heeft opgestart

Hi, mijn naam is Lloyd Sastro en ik heb De Thuisadviseur opgericht. Met De Thuisadviseur help ik mensen met het (her)financieren van hun (eerste) woning, zodat ze hierin lekker kunnen wonen, leven en werken. Ruim 25 jaar geleden ben ik in de financiële dienstverlening gestart als adviseur bij een middelgroot advieskantoor. Heb vervolgens als zelfstandig financieel adviseur gewerkt en veel later in dienst als account manager bij een verzekeraar.

In de loop van 2011 ben ik een ander pad gaan bewandelen. Ik heb mijn carrière een andere wending gegeven. Inmiddels ben ik eveneens opgeleid als trainer met als specialisatie communicatie en persoonlijke ontwikkeling en heb een bedrijf opgericht dat adviseurs helpt meer uit zichzelf te halen.

Ik merkte na een aantal jaar dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik wilde ook  weer zelf gaan adviseren en omdat het mij in het bloed zit zette ik al snel mijn carrière (naast het trainerschap) voort als adviseur.

Hoe de Thuisadviseur is gestart

Een kort verhaal over een droom

Het kopen van een huis is voor velen een droom. En hoe leuk is het als deze droom ook daadwerkelijk uitkomt? Het afsluiten van een hypotheek voor je (droom(huis) is één van de belangrijkste financiële beslissingen in je leven. Zodra je een aanvraag doet voor een oriëntatiegesprek nemen wij contact op om een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Deze bespreekt de situatie met je door en bekijkt samen met jou de mogelijkheden betreffende het te geven hypotheekadvies. Omdat wij een breed portfolio van financiële producten en diensten hebben kunnen we de juiste voorwaarden en condities op papier krijgen. De Thuisadviseur kijkt hierbij naar het totale financiële plaatje en bepaalt wat nodig is om de transactie rond te krijgen en beschermt daar bij ook jouw belangen. Dat betekent dat je bij onze adviseurs, die adequaat advies geven, in goede handen bent. Dat levert niet alleen een goede nachtrust op, onderzoek toont aan dat een goede adviseur je veel geld kan besparen.

Onze missie, visie en principes voor leiderschap

Het hoe en waarom van ons bestaan

Onze Missie & Visie

Onze missie is de consument van adequaat advies te voorzien over het (her)financieren van hun (eerste) woning, zodat ze hierin – zonder zich zorgen te maken – lekker kunnen wonen, leven en werken.

Om deze missie te realiseren streven wij voortdurend naar tevreden klanten, waarbij wij het belangrijk vinden dat klanten zich comfortabel voelen en weten dat er aan hun behoeften en doelstellingen wordt voldaan. Dit alles begeleiden wij met een team van ervaren professionals op het gebied van het financieren van woningen.

Pincipes van leiderschap

 1. We houden ons bij alles wat we doen aan de wet- en regelgeving.
 2. We gaan bij alles wat we doen uit van de klant.
 3. We bouwen het vertrouwen van de klant op.
 4. We geven de volle 100% voor ons werk, en dat doen we op onze eigen manier.
 5. We nemen beslissingen op basis van feiten.
 6. We doen de dingen iedere keer beter
 7. We zijn een team en gedragen ons als zodanig.
 8. We willen graag anders denken en anders doen.
Onze partners

Zonder hen zouden we het niet kunnen

Wij zijn aangesloten bij de centrale organisatie Financieel Zeker en werken onder de Wft verantwoordelijkheid van Financieel Zeker onder AFM vergunningnummer 12016626. Financieel Zeker staat voor de zekerheid dat jij altijd het juiste, onafhankelijke advies krijgt van gekwalificeerde adviseur.

Waarom zou je kiezen voor De Thuisadviseur?
 1. Advies-check vooraf: onze adviezen worden altijd eerst door de adviseur zelf gemaakt en vervolgens (vóóraf) door de deskundige vakspecialisten beoordeeld of deze voldoet aan jouw wensen en mogelijkheden en aan alle wet- en regelgeving.
 2. Financieel maatwerk: maatwerk is toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Of het nu gaat om bijvoorbeeld de hypotheek, jouw aanvullend pensioen, rente op jouw spaargeld, uitgangspunt is dat je een oplossing geadviseerd krijgt die voor jouw op maat gemaakt is.
 3. Persoonlijk en deskundig advies: De Thuisadviseur komt bij je thuis voor een persoonlijk advies. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door een sterke persoonlijke benadering die gericht is op het opbouwen van een langdurige adviesrelatie.

Bel mij terug!

  Kies soort vraag:

  Contact informatie:

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.