010 - 3070237
Ma - Vr : 09:00 - 17:30

Heb je vragen over hypotheken?

Heb je (voor het eerst) een huis gekocht? En heb je hiervoor een hypotheek nodig? Wil je een bestaande hypotheek oversluiten? Denk je erover om je huis te gaan verbouwen? Zou je willen weten wat hier allemaal bij komt kijken? Bij iedere vraag die je hebt over hypotheken kunnen we jou met onze expertise helpen.

Het aangaan van een hypothecair krediet is één van de belangrijkste beslissingen in je leven. Het gaat om veel geld en je zit er voor een lange tijd aan vast. De kosten en aflossing van deze lening hebben voor langere termijn grote invloed op het inkomen. Wij bieden je professionele assistentie.

Het adviesproces begint altijd met een gratis kennismaking met de Thuisadviseur. De Thuisadviseur inventariseert op hoofdlijnen jouw doelstellingen, de risico’s die je wil en kan nemen, je kennis, je ervaring en financiële positie. Voor jou is het van belang om tijdens dit gesprek erachter te komen of De Thuisadviseur iets voor jou kunnen betekenen. We informeren je verder over de inhoud van onze dienstverlening (adviseren, bemiddelen en nazorg), de kosten van deze werkzaamheden en de wijze waarop deze worden gefinancierd.

De Thuisadviseur houdt hierbij ook rekening met alle relevante fiscale aspecten voor zover die gelden of redelijkerwijs in jouw situatie zijn te voorzien. Wij zullen in begrijpelijke en heldere taal vertellen hoe het advies aansluit op jouw doelstellingen, financiële positie, risicobereidheid en kennis en ervaring.

Vervolgens lichten wij het advies toe. Wij leggen daarbij de benodigde informatie en het klantbeeld met de gegevens over de geadviseerde oplossing vast. Het klantbeeld en het advies zetten wij voor jou papier en jij mag vervolgens besluiten om het advies wel of niet op te volgen.

Als het advies door jouw wordt opgevolgd, dan geeft de Thuisadviseur gedurende de looptijd van de hypotheek, indien noodzakelijk of wenselijk, nazorg. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jij ook bij wijzigingen van bijvoorbeeld jouw doelstellingen, die risico’s (die je wel of niet wenst te nemen) of financiële positie en/of bij tegenvallende opbouw van het vermogen, een redelijke kans blijft houden op het behalen van de doelstellingen. Deze vorm van nazorg is voor ons van groot belang.

Ga je voor het eerst een hypotheekgesprek voeren met een adviseur? Gelukkig hoef je er niet onvoorbereid aan te beginnen.
Kijk dan op de website van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) voor een goede start.

Vrijblijvend een afspraak maken?

Wij zijn er om je te helpen de juiste keuze te maken. Wacht niet langer en plan zelf online een gratis oriëntatiegesprek met één van onze adviseurs. Heb je vragen? Stuur ons een bericht!

Bel mij terug!

    Kies soort vraag:

    Contact informatie:

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.