Dé plek voor onafhankelijk hypotheekadvies op maat!

Welkom bij De Thuisadviseur Online Hypotheekadvies

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en onafhankelijk advieskantoor voor jouw hypotheek? Zoek dan niet verder! Bij De Thuisadviseur Online Hypotheekadvies staan onze ervaren adviseurs voor je klaar om je te voorzien van het beste hypotheekadvies dat volledig aansluit bij jouw persoonlijke situatie, wensen en toekomstplannen.

Om precies te weten wat er mogelijk is, kun je een berekening laten doen door een adviseur. Vul onderstaand jouw persoonlijke gegevens in en onze adviseurs nemen vrijblijvend contact met je op. Of klik hier en plan direct een gratis online hypotheekafspraak met één van onze adviseurs.
We zijn blij dat je er bent.

Wat doen wij voor je

Onze adviseurs vergelijken dagelijks het aanbod van bijna veertig hypotheekverstrekkers en berekenen jouw maximale hypotheek. We kijken hierbij niet alleen naar je huidige situatie, maar ook naar wat je in de toekomst wilt bereiken. Zo weet je zeker dat je een hypotheek afsluit die bij jou past.

Bij De Thuisadviseur Online Hypotheekadvies bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld. Je ontvangt een uitgebreid hypotheekadvies op maat, waarna je samen met onze adviseur de hypotheek kiest die het best bij jou past. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de hypotheek voor je wordt afgesloten en bemiddelen we waar nodig.

Passend online hypotheekadvies via de webcam

Jouw Online Hypotheekadviseur

Hi, mijn naam is Lloyd Sastro hypotheekadviseur bij De Thuisadviseur. Bij De Thuisadviseur begrijpen wij dat het kopen van een huis een belangrijke stap in jouw leven is. Daarom bieden wij persoonlijk hypotheekadvies en begeleiding om ervoor te zorgen dat jij de juiste hypotheekdeal vindt voor jouw droomhuis.

Wil je weten wat onze hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Plan direct een afspraak voor online hypotheekadvies. Het eerste gesprek is gratis.

Ons team van experts biedt persoonlijk advies en begeleiding

Wil jij snel en eenvoudig een hypotheek regelen voor jouw droomhuis?

Wil je ook profiteren van onze expertise en persoonlijke aanpak? Plan direct een gratis online hypotheekafspraak met één van onze adviseurs.

Na het oriënterend hypotheekadvies weet je meteen of je zorgeloos in je eerste woning kunt wonen, of dat je de juiste hypotheek hebt als je wilt verhuizen of je oude hypotheek wilt veranderen. Wij staan voor je klaar en helpen je graag bij het maken van de beste keuze voor jouw situatie.

Onze missie, visie en principes voor leiderschap

Het hoe en waarom van ons bestaan

Onze Missie & Visie

Onze missie is de consument van adequaat advies te voorzien over het (her)financieren van hun (eerste) woning, zodat ze hierin – zonder zich zorgen te maken – lekker kunnen wonen, leven en werken.

Om deze missie te realiseren streven wij voortdurend naar tevreden klanten, waarbij wij het belangrijk vinden dat klanten zich comfortabel voelen en weten dat er aan hun behoeften en doelstellingen wordt voldaan. Dit alles begeleiden wij met een team van ervaren professionals op het gebied van het financieren van woningen.

Pincipes van leiderschap

 1. We houden ons bij alles wat we doen aan de wet- en regelgeving.
 2. We gaan bij alles wat we doen uit van de klant.
 3. We bouwen het vertrouwen van de klant op.
 4. We geven de volle 100% voor ons werk, en dat doen we op onze eigen manier.
 5. We nemen beslissingen op basis van feiten.
 6. We doen de dingen iedere keer beter
 7. We zijn een team en gedragen ons als zodanig.
 8. We willen graag anders denken en anders doen.
Onze partners

Zonder hen zouden we het niet kunnen

Wij zijn aangesloten bij de centrale organisatie Financieel Zeker en werken onder de Wft verantwoordelijkheid van Financieel Zeker onder AFM vergunningnummer 12016626. Financieel Zeker staat voor de zekerheid dat jij altijd het juiste, onafhankelijke advies krijgt van gekwalificeerde adviseur.

Waarom zou je kiezen voor De Thuisadviseur?
 1. Advies-check vooraf: onze adviezen worden altijd eerst door de adviseur zelf gemaakt en vervolgens (vóóraf) door de deskundige vakspecialisten beoordeeld of deze voldoet aan jouw wensen en mogelijkheden en aan alle wet- en regelgeving.
 2. Financieel maatwerk: maatwerk is toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Of het nu gaat om bijvoorbeeld de hypotheek, jouw aanvullend pensioen, rente op jouw spaargeld, uitgangspunt is dat je een oplossing geadviseerd krijgt die voor jouw op maat gemaakt is.
 3. Persoonlijk en deskundig advies: De Thuisadviseur komt bij je thuis (of spreken online af) voor een persoonlijk advies. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door een sterke persoonlijke benadering die gericht is op het opbouwen van een langdurige adviesrelatie.