010 - 3070237
Ma - Vr : 09:00 - 17:30

Je koopt voor het eerst een woning?

Heb jij een hypotheek nodig? Een hypotheekadviesgesprek met De Thuisadviseur is de kortste en de gemakkelijkste weg. Wacht niet langer en bel 010 – 30 70 237 voor een kosteloze afspraak.
Je eerste afspraak met De Thuisadviseur!

Koop jij voor het eerst een huis?

Koop je voor het eerst een woning? Heb je een hypotheek nodig? Wacht niet langer en maak een vrijblijvende afspraak met De Thuisadviseur.

De Thuisadviseur neemt het doel van de eerste afspraak met je door en je krijgt snel zicht op de werkwijze en dienstverlening. Voor dat De Thuisadviseur je adviseert krijg je een dienstverleningsdocument (DVD). In het DVD staan de gemiddelde kosten en een beschrijving van onze werkzaamheden. De Thuisadviseur laat je ook zien met hoeveel banken en verzekeraars de hypotheek en aanverwante verzekeringen kunnen worden gesloten.

Vervolgens inventariseren wij op hoofdlijnen jouw doelstellingen, risico’s, kennis, ervaring en financiële positie. Zo ontdek je tijdens het eerste gesprek al of De Thuisadviseur iets voor je kan betekenen.

Hypotheekadvies nodig? Wij bieden professionele assistentie!

Ontdek jouw mogelijkheden! Breed portfolio van financiële producten. Passend advies en scherpe hypotheekrente. Kies voor De Thuisadviseur!

Vrijblijvende afspraak maken?

Wij zijn er om je te helpen de juiste keuze te maken. Wacht niet langer en plan online een gratis oriëntatiegesprek met één van onze adviseurs.

Bel mij terug!

    Kies soort vraag:

    Contact informatie:

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.