010 - 3070237
Ma - Vr : 09:00 - 17:30

Koop jij een andere woning?

Heb je een hypotheek nodig? Een hypotheekadviesgesprek met De Thuisadviseur is de kortste en de gemakkelijkste weg. Wacht niet langer en bel ons op 010 – 30 70 237 voor een kosteloze afspraak!
Je eerste afspraak met De Thuisadviseur

Koop jij een ander huis?

Je hebt een andere woning op het oog? Heb je een hypotheek nodig? Wacht niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

De Thuisadviseur neemt eerst het doel van de afspraak met je door en je krijgt inzicht op de werkwijze dienstverlening van De Thuisadviseur. Voor dat De Thuisadviseur je adviseert krijg je een dienstverleningsdocument (DVD). In het DVD staan de gemiddelde kosten en een beschrijving van onze werkzaamheden. De Thuisadviseur laat je ook zien bij hoeveel aanbieders (meestal banken en verzekeraars) een hypotheek en aanverwante verzekeringen kunnen worden gesloten.

Op hoofdlijnen inventariseren wij de doelstellingen, risico’s, kennis, ervaring en financiële positie van jouw als toekomstig klant. Zo ontdek je wat De Thuisadviseur voor je kan betekenen.

Hypotheekadvies nodig? Wij bieden professionele assistentie!

Neem contact met ons op voor informatie over onze diensten.

Vrijblijvende afspraak maken?

Wij zijn er om je te helpen de juiste keuze te maken. Wacht niet langer en plan online een gratis oriëntatiegesprek met één van onze adviseurs.

Bel mij terug!

    Kies soort vraag:

    Contact informatie:

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.