Westwagenstraat 79-B, Gorinchem
Ma - Vr : 09:00 - 17:30
010 – 30 70 237

Je koopt voor het eerst een woning?

Heb jij een hypotheek nodig? Een hypotheekadviesgesprek met De Thuisadviseur is de kortste en de gemakkelijkste weg. Wacht niet langer en plan online een gratis oriëntatiegesprek!
Je eerste afspraak met De Thuisadviseur!

Koop jij voor het eerst een huis?

Koop jij voor het eerst een woning? Heb je hiervoor een hypotheek nodig? Wacht niet langer en maak een vrijblijvende afspraak met De Thuisadviseur.

De Thuisadviseur neemt het doel van de eerste afspraak met je door en krijg je snel zicht op de werkwijze van De Thuisadviseur. Voor dat De Thuisadviseur jou adviseert krijg je een dienstverleningsdocument (DVD). In het DVD staan de gemiddelde kosten en een beschrijving van onze werkzaamheden. De Thuisadviseur laat je ook zien met hoeveel banken en verzekeraars jouw hypotheek en aanverwante verzekeringen kan worden gesloten.

Vervolgens inventariseren wij op hoofdlijnen jouw doelstellingen, risicobereidheid, kennis, ervaring en financiële positie. Zo ontdek je tijdens het eerste gesprek of de Thuisadviseur wat voor jou kan betekenen.

Hypotheekadvies nodig? Wij bieden professionele assistentie!

Ontdek jouw mogelijkheden! Breed portfolio van financiële producten. Passend advies en scherpe hypotheekrente. Kies voor De Thuisadviseur!

Vrijblijvende afspraak maken?

Wij zijn er om je te helpen de juiste keuze te maken. Wacht niet langer en plan online een gratis oriëntatiegesprek met één van onze adviseurs.

Bel mij terug!

    Kies soort vraag:

    Contact informatie:

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.